fbpx

Ons Team

Professioneel voor een educatief platform

Daphne Bruineberg

Producent / Regisseur

Daphne studeerde zowel af als fysiotherpeut als uitvoerend musical-/muziektheater artiest.

Na een aantal jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt én als uitvoerend artiest, besloot Daphne anderen te willen begeleiden in hun (theatrale) ontwikkeling. Zo startte zij in 2016 met de voorbereidingen voor de eerste productie, Disney’s High School Musical. Ondertussen heeft Daphne hiermee een thuisbasis gecreeërd op de  verschillende locaties.

Met haar zeer empathisch vermogen is Daphne in staat om het beste uit haar spelers te halen.

Naast regie en productie geeft Daphne auditie- en interpretatie trainingen, is zij nauw betrokken bij projecten van het Arte College in Almere en verzorgt zij trainingen voor scholen/bedrijven en instellingen.

Paul
Keizer

Productieleider/
Vocal Coach

Paul studeerde af als Media en Entertainment Manager, alsook aan het conservatorium voor Musical.

Ervaring deed hij achter de schermen op bij Opus One Theaterproducties, als P.A. van Willeke Alberti en bij Theatergroep Suburbia.

Op de planken heb je hem kunnen zien bij Soldaat van Oranje en de Gebroeders Leeuwenhart van Theater Terra.

Vanaf dit seizoen is Paul actief als stemcoach voor onder andere bedrijfstrainingen, amateurtheater en individuele coaching.

Harold
Geerts

Muzikaal Leider
Harold studeerde Keyboards aan het concervatorium Tilburg en is cum laude afgestudeerd als Docent Muziek aan het conservatorium Amsterdam.

Hij werkt al geruime tijd als muziekdocent op het Keizer Karel College in Amstelveen, speelt keyboards bij ‘Joyce Rising’, is pianist bij cabaretière Carina de Knegt en muzikaal leider bij Musicalvereniging OVA in Amstelveen.

Ook schrijft hij composities en arrangementen voor verschillende musicals.

 

Bernadette
Dengler

Choreograaf
Bernadette heeft al menig grote en kleine producties in Duitsland en Nederland als choreografe begeleid, waaronder ‘Drie Musketiers’ en ‘The Baker’s Wife’.

Ze staat ook nog regelmatig zelf op het toneel, o.a. afgelopen seizoen in het ensemble van ‘Beauty and the Beast’ en dit seizoen als zangeres in dinnershow ‘Hollywood goes Vegas’.

Verder begeleidt ze beginnende artiesten en al werkende artiesten met haar bedrijf stARTISTcoaching bij alle vraagstrukken en obstakels die ze op de weg tegenkomen.

Rosite
van der Woude

Repetitor Zaandam
Rosite studeerde Piano aan het conservartorium van Utrecht, waar zij de diploma’s Docerend én Uitvoerend Musicus behaalde.

Als docent was ze verbonden aan het concervatorium van Haarlem (voorheen Alkmaar), waar ze het vak koor- en ensemblezang gaf.

Ondertussen werkt ze bijna 25 jaar als repetitiepianist, dirigent en orkestlid bij Stage Entertainment. Daarnaast werkt ze als pianist/gastdocent aan de musicalopleiding van Codarts en als muzikaalleider bij theatervereniging Edog.

Foto’s: Dijkstra Fotografie