fbpx

INTRO WEEK

Maak kennis met Daphne Bruineberg Productions met workshops van Tony Neef en Bernadette Dengler

24 augustus: Baarn                         CHICAGO WORKSHOP
                                                                    Bernadette Dengler & Tony Neef
                                                                    Dans Fosse Stijl                 Masterclass Interpretatie

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Tarieven per dag:
€ 75,00 p.p. Deelname
€ 25,00 p.p. Toeslag voor deelname masterclass Tony (max 12 personen)

Aanmelden kan via: productions@bruineberg.nl

Tony Neef

Hij werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Vervolgens speelde hij onder andere in Chicago (Billy Flynn),  Titanic (Thomas Andrews), Saturday Night Fever (DJ Monty), Les Miserables (Jean Valjean), Annie (Oliver Warbucks), The Sound of Music (Max Dettweiler) en Beauty and Beast (Lumière).

Voor de rollen van Oscar Lindquist in Sweet Charity en Wim Sonneveld in Sonneveld de musical werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Voor de rol van Uncle Fester in The Addams Family werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Bijrol.

Bernadette Dengler

Bernadette heeft al menig grote en kleine producties in Duitsland en Nederland als choreograaf begeleid, waaronder ‘Drie Musketiers’ en ‘The Baker’s Wife’.

Ze staat ook nog regelmatig zelf op het toneel. Zo was zij in beide producties van ‘Beauty and the Beast’ te zien en in Crazy for You. Tevens is ze zangeres bij jazztrio Fine and Mellow en danst ze in menig showballet.

Verder begeleidt ze beginnende artiesten en al werkende artiesten met haar bedrijf stARTISTcoaching bij alle vraagstrukken en obstakels die ze op de weg tegenkomen.