fbpx

Musicalproductie Alphen a/d Rijn - Disney's High SCHOOL MUSICAL

Algemene Informatie

Repetitie

Vanaf 25 januari 2018
Elke donderdagavond 19.00-22.00(23.00)
2 repetitieweekenden

Locatie: Zaalbergstraat 1, Alphen a/d Rijn

3 - 4 nov 2018

Aanvang 3 nov: 19.30 uur
Aanvang 4 nov: 13.00 – 16.00 uur

Theater Castellum – Alphen a/d Rijn

Het verhaal

Disney’s High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen durven na te jagen. East High School  bestaat uit vaste groepen als Atleten, Nerds en Tonelo’s. Alle scholieren raken snel in paniek wanneer ze horen wat Troy Bolton van plan is.  Troy  wilt graag in de schoolmusical mee spelen, samen met Gabriella Montez. Volgens anderen mag dit namelijk niet. Hij is ten slotte de aanvoerder van het basketbalteam. En Gabriella hoort bij de nerds. Dus dat kan zomaar niet!  Het gevolg is dat de vaste groepen allerlei plannen maken om het stel uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?

Het Artistiek Team

Professioneel voor een educatief platform

Daphne

Bruineberg

Regisseur

Daphne studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts, richting uitvoerend musical-/muziektheater.

Nadat meerdere producties als uitvoerend artiest, besloot Daphne anderen te willen begeleiden in hun (theatrale) ontwikkeling.

Met haar zeer sterk vermogen zich in iemand anders zijn gevoel te verplaatsen, is Daphne in staat om het beste uit haar spelers te halen.

Naast regie en productie geeft Daphne auditie- en interpretatie trainingen, is zij nauw betrokken bij projecten het Arte College in Almere en verzorgt zij trainingen voor scholen/bedrijven en instellingen.

Harold
Geerts

Muzikaal Leider

Harold studeerde Keyboards aan het concervatorium Tilburg en is cum laude afgestudeerd als Docent Muziek aan het conservatorium Amsterdam.

Hij werkt al geruime tijd als muziekdocent op het Keizer Karel College in Amstelveen, speelt keyboards bij ‘Joyce Rising’, is pianist bij cabaretière Carina de Knegt en muzikaal leider bij Musicalvereniging OVA in Amstelveen.

Ook schrijft hij composities en arrangementen voor verschillende musicals.

 

Bernadette
Dengler

Choreograaf

Bernadette heeft al menig grote en kleine producties in Duitsland en Nederland als choreografe begeleid. Waaronder ‘Drie Musketiers’ en ‘The Baker’s Wife’.

Ze staat ook nog regelmatig zelf op het toneel. Onder andere stond zij in het ensemble van ‘Beauty and the Beast’ en zo staat ze als zangeres in dinnershow ‘Hollywood goes Vegas’.

Verder begeleidt ze beginnende en al werkende artiesten met haar bedrijf stARTISTcoaching.  Zij ondersteunt bij alle vraagstrukken en obstakels die artiesten op hun weg tegenkomen. 

Paul
Keizer

Vocal Coach

Paul studeerde af als Media en Entertainment Manager, alsook aan het conservatorium voor Musical.

Ervaring deed hij achter de schermen op bij Opus One Theaterproducties, als P.A. van Willeke Alberti en bij Theatergroep Suburbia.

Op de planken heb je hem kunnen zien bij Soldaat van Oranje en de Gebroeders Leeuwenhart van Theater Terra.

 Vanaf dit seizoen is Paul actief als stemcoach voor onder andere bedrijfstrainingen, amateurtheater en individuele coaching.

BACKSTAGE...

Jij ook in een musical?

Acteer, zing en dans als een ster

Houd me op de hoogte!