Musicalproductie Zaandam - Disney's High SCHOOL MUSICAL

Algemene Informatie

Repetitie

Vanaf oktober 2017
Elke dinsdagavond 19.00-22.00(23.00)
2 repetitieweekenden

Locatie: Galeistraat 2, Zaandam

18 - 19 mei 2018

Aanvang 18 mei: 19.30 uur
Aanvang 19 mei: 15.00 – 19.30 uur

Zaantheater – Zaandam

Het verhaal

Disney’s High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen durven na te jagen. East High School  bestaat uit vaste groepen als Atleten, Nerds en Tonelo’s. Alle scholieren raken snel in paniek wanneer ze horen wat Troy Bolton van plan is.  Troy  wilt graag in de schoolmusical mee spelen, samen met Gabriella Montez. Volgens anderen mag dit namelijk niet. Hij is ten slotte de aanvoerder van het basketbalteam. En Gabriella hoort bij de nerds. Dus dat kan zomaar niet!  Het gevolg is dat de vaste groepen allerlei plannen maken om het stel uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?

Het Artistiek Team

Professioneel voor een educatief platform

Daphne
Bruineberg

Regisseur

Daphne studeerde zowel af als fysiotherpeut als uitvoerend musical-/muziektheater artiest.

Na meerdere producties als uitvoerend artiest, besloot Daphne anderen te willen begeleiden in hun (theatrale) ontwikkeling.

Met haar zeer empathisch vermogen is Daphne in staat om het beste uit haar spelers te halen.

Naast regie en productie geeft Daphne auditie- en interpretatie trainingen, is zij nauw betrokken bij projecten van het Arte College in Almere en verzorgt zij trainingen voor scholen/bedrijven en instellingen.

Rosite
van der Woude

Muzikaal Leider

Rosite studeerde Piano aan het conservartorium van Utrecht, waar zij de diploma’s Docerend én Uitvoerend Musicus behaalde.

Als docent was ze verbonden aan het concervatorium van Haarlem (voorheen Alkmaar), waar ze het vak koor- en ensemblezang gaf.

Ondertussen werkt ze bijna 25 jaar als repetitiepianist, dirigent en orkestlid bij Stage Entertainment. Daarnaast werkt ze als pianist/gastdocent aan de musicalopleiding van Codarts en als muzikaalleider bij theatervereniging Edog.

 

 

Bernadette
Dengler

Choreograaf

Bernadette heeft al menig grote en kleine producties in Duitsland en Nederland als choreografe begeleid. Waaronder ‘Drie Musketiers’ en ‘The Baker’s Wife’.

Ze staat ook nog regelmatig zelf op het toneel. Onder andere stond zij in het ensemble van ‘Beauty and the Beast’ en zo staat ze als zangeres in dinnershow ‘Hollywood goes Vegas’.

Verder begeleidt ze beginnende en al werkende artiesten met haar bedrijf stARTISTcoaching.  Zij ondersteunt bij alle vraagstrukken en obstakels die artiesten op hun weg tegenkomen.

Paul
Keizer

Vocal Coach

Paul studeerde af als Media en Entertainment Manager, alsook aan het conservatorium voor Musical.

Ervaring deed hij achter de schermen op bij Opus One Theaterproducties, als P.A. van Willeke Alberti en bij Theatergroep Suburbia.

Op de planken heb je hem kunnen zien bij Soldaat van Oranje en de Gebroeders Leeuwenhart van Theater Terra.

Vanaf dit seizoen is Paul actief als stemcoach voor onder andere bedrijfstrainingen, amateurtheater en individuele coaching.

Backstage...

Jij ook in een musical?

Acteer, zing en dans als een ster

Houd me op de hoogte!