Musical-Groepsreizen

Voor scholen/verenigingen

– Op maat gemaakt
– Educatieve reis
– Optioneel: workshop of backstage tour
– Inclusief musicalbezoek
– DBP comfort en kwaliteit

Voor bedrijven

– Op maat gemaakt
– Teambuidingsactiviteiten
– Presentatietraining
– Inclusief musicalbezoek
– DBP comfort en kwaliteit

Voor DBP-deelnemers

– Speciaal samengestelde reizen
– Voor (oud) deelnemers van DBP
– Optioneel: workshop of backstage tour
– Inclusief musicalbezoek
– DBP comfort en kwaliteit

Vanaf 2018 biedt Daphne Bruineberg Productions musical-groepsreizen aan. Te denken valt aan culturele schoolreizen, teambuilding of trainingen voor bedrijven of een uitje met uw vereniging. De reis stellen wij samen aan de hand van de volgende onderdelen:

– Reis – Verblijf – Musicalbezoek – Workshops – Begeleiding vóór, tijdens en na de reis –

Met onze kennis en ons netwerk in de theaterwereld kunnen we op maat en kosteneffectief werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld (onder bepaalde voorwaarden) voor groeps- en educatiekorting zorgen bij musicals. Daarnaast staan wij in contact met producenten van voorstellingen voor backstage rondleidingen of workshops.

Net als bij andere producten zet Daphne Bruineberg Productions in op langdurige samenwerkingen. Graag kijken we samen met u naar wat er mogelijk is voor het budget van uw organisatie. Dit budget koppelen wij aan onze visie en ervaring op het gebied van comfort en kwaliteit.

 

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke tevredenheid te komen.

Voor de wettelijk verplichte reisgarantieregeling zijn wij aangsloten bij Stichting Take Over (STO-reisgarantie).

 

Al onze producten zijn maatwerk, daarom zijn alle genoemde mogelijkheden onder voorbehoud van o.a. beschikbaarheid.

De eerste reis zal een georganiseerde musical-groepsreis zijn naar Londen. Op 23 maart 2018 vertrekt een deel van de de cast van High School Musical en The Wiz naar de musicalhoofdstad van Europa. Daphne Bruineberg Productions verzorgt de reis, reisbegeleiding, het verblijf en een georganiseerd bezoek aan Disney’s Aladdin.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over een van onze reizen? Neem contact met ons op door een bericht achter te laten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

THEATER VERBINDT!

Houd me op de hoogte!