Musicalproductie Hilversum - RENT

Algemene Informatie

Repetitie

Vanaf september 2018

Elke woensdagavond 19.00-22.00(23.00)
2 repetitieweekenden

Locatie: De Oude Werf 5b, Baarn

25 - 26 mei 2019

Theater Gooiland
Hilversum

Het verhaal

Een meeslepend drama, geschreven op rockmuziek. Gebaseerd op de opera La Bohème van Puccini, speelt het zich af in het kraakpand van oud-muzikant Roger en beginnend documentaire maker Mark. Hun leven staat op zijn kop als Roger de buurvrouw ontmoet en Mark hoort dat zijn ex-vriendin valt voor een advocate. Ontmoet ook 6 van hun vrienden en leef mee met ieders lief en leed. Dit alles ten tijde van de grote aids epidemie in New York.

Het Artistiek Team

Professioneel voor een educatief platform

Daphne
Bruineberg

Regisseur
Daphne studeerde zowel af als fysiotherpeut als uitvoerend musical-/muziektheater artiest.

Na meerdere producties als uitvoerend artiest, besloot Daphne anderen te willen begeleiden in hun (theatrale) ontwikkeling.

Met haar zeer empathisch vermogen is Daphne in staat om het beste uit haar spelers te halen.

Naast regie en productie geeft Daphne auditie- en interpretatie trainingen, is zij nauw betrokken bij projecten het Arte College in Almere en verzorgt zij trainingen voor scholen/bedrijven en instellingen.

Harold
Geerts

Muzikaal Leider
Harold studeerde Keyboards aan het concervatorium Tilburg en is cum laude afgestudeerd als Docent Muziek aan het conservatorium Amsterdam.

Hij werkt al geruime tijd als muziekdocent op het Keizer Karel College in Amstelveen, speelt keyboards bij ‘Joyce Rising’, is pianist bij cabaretière Carina de Knegt en muzikaal leider bij Musicalvereniging OVA in Amstelveen.

Ook schrijft hij composities en arrangementen voor verschillende musicals.

 

 

Bernadette
Dengler

Choreograaf
Bernadette heeft al menig grote en kleine producties in Duitsland en Nederland als choreografe begeleid, waaronder ‘Drie Musketiers’ en ‘The Baker’s Wife’.

Ze staat ook nog regelmatig zelf op het toneel, o.a. afgelopen seizoen in het ensemble van ‘Beauty and the Beast’ en dit seizoen als zangeres in dinnershow ‘Hollywood goes Vegas’.

Verder begeleidt ze beginnende artiesten en al werkende artiesten met haar bedrijf stARTISTcoaching bij alle vraagstrukken en obstakels die ze op de weg tegenkomen.

Paul
Keizer

Vocal Coach

Paul studeerde af als Media en Entertainment Manager, alsook aan het conservatorium voor Musical.

Ervaring deed hij achter de schermen op bij Opus One Theaterproducties, als P.A. van Willeke Alberti en bij Theatergroep Suburbia.

Op de planken heb je hem kunnen zien bij Soldaat van Oranje en de Gebroeders Leeuwenhart van Theater Terra.

Vanaf dit seizoen is Paul actief als stemcoach voor onder andere bedrijfstrainingen, amateurtheater en individuele coaching.

Jij ook in een musical?

Acteer, zing en dans als een ster

Houd me op de hoogte!